De pluspunten van werken bij Prokal

Zin om aan de slag te gaan in een unieke branche? Als werknemer van Prokal bestaan je werkzaamheden uit het samenstellen, plaatsen, repareren en reviseren van stoomketels en installaties. Word onderdeel van ons team en werk aan uitdagende projecten voor een divers klantenbestand. Wil jij met ons deze uitdaging aangaan? Bekijk dan snel onze pluspunten en openstaande vacatures.

Onze pluspunten

Waarom werken bij Prokal?

Altijd uitzicht op een vast contract.

Fijne werktijden.

Een gezellig team.

Klaar om aan de slag te gaan?

Onze vacatures

Staat je droombaan hier niet tussen, maar heb jij wel interesse om bij Prokal te komen werken? We vinden het leuk om van je te horen!

Ervaren pijpfitlasser

Ben jij een ervaren vakman in het aanleggen en lassen van leidingsystemen en zoek je een nieuwe uitdaging? Kom werken bij Prokal Stoomtechniek als pijpfitlasser! 

Lees meer

Onderhoudsmonteur stoomtechniek

Voor periodiek onderhoud aan en keuringen van stoominstallaties zijn wij op zoek naar onderhoudsmonteurs die ter plekke de onderdelen van de ketels afhalen om ze in onze werkplaats compleet te reviseren en daarna weer op te bouwen.

Lees meer

Ervaren bankwerker/lasser

Ben jij een ervaren bankwerker/lasser die graag werkt aan het samenstellen van apparaten? Wil jij je talenten inzetten bij een dynamisch bedrijf dat hoogwaardige producten levert aan diverse branches? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer