Onderhoudsmonteur stoomtechniek

Voor periodiek onderhoud aan en keuringen van stoominstallaties zijn wij op zoek naar onderhoudsmonteurs die ter plekke de onderdelen van de ketels afhalen om ze in onze werkplaats compleet te reviseren en daarna weer op te bouwen.

Over ons
Prokal Stoomtechniek B.V. is een bedrijf dat zich bezighoudt met het installeren en onderhouden van installaties op het gebied van stoomtechniek. Ons bedrijf richt zich met name op het leveren en onderhouden van complete ketelhuizen met de daarbij behorende leidingwerken en apparaten ten behoeve van de industrie.

Wat ga je doen? 
Als monteur voor periodiek onderhoud en keuringen van stoominstallaties ga jij ter plekke de onderdelen van de ketels afhalen om deze vervolgens in onze werkplaats compleet te reviseren. Jij bent verantwoordelijk voor het demonteren, inspecteren en reviseren van de verschillende onderdelen. Hierbij maak je gebruik van diverse gereedschappen en technieken om de onderdelen in optimale staat te krijgen. Het werk is zeer afwisselend. Iedere dag is anders en je werkt in een klein team met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

Wij vragen de volgende kwaliteiten
Naast je vakinhoudelijke kwaliteiten beschik je over goede sociale vaardigheden en een klantgerichte instelling. Je begrijpt dat de wensen van onze klanten centraal staan en handelt hiernaar. Je bent gewend om verantwoordelijkheid te nemen en kunt goed omgaan met een hoge werkdruk. Een 9 tot 5 mentaliteit is niet aan jou besteed, je bent flexibel en hebt geen moeite met het draaien van storingsdiensten.

  • Klantgericht denken en handelen
  • Zelfstandig kunnen werken
  • Rijbewijs B
  • VCA diploma (voorkeur).
  • Een flexibele instelling is nodig, soms overnacht je in een hotel als de afstand naar huis te groot is

Dienstverband:
Fulltime

Wij bieden
- een goed salaris;
- goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
- reiskostenvergoeding/overnachtingsvergoeding;
- ruime flexibele verlofregeling;
- pensioenregeling.
Ook starters en leerlingen worden uitgenodigd te solliciteren.

Wil je meer informatie? 
Neem dan contact op met Jeroen Rijnders via 0299-427751 of mail naar jeroen.rijnders@prokal.nl. Wist je trouwens dat de naam Prokal is afgeleid van onze oprichter, de heer Proper? En dat de k, a en l staat voor ketels, appendages en leidingwerk? Leer meer over onze ontstaansgeschiedenis.